Източник: 24 часа, Кадър Мис БониПевицата Орнела е жива и здрава.

...
Източник: 24 часа, Кадър Мис БониПевицата Орнела е жива и здрава.
Коментари Харесай

Мис Бони се поправи: Слава Богу, ОРНЕЛА е жива и здрава! Извиних й се! Обичам я!

Източник: " 24 часа ", Кадър Мис Бони

Певицата Орнела е жива и здрава. Това съобщи гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони, който малко по-рано денем разгласява жалейка в обществените мрежи. За часове " новината ", която той показа във фейсбук профила си за гибелта на Орнела, обиколи десетки електронни медии.

" Слава Богу, ОРНЕЛА е жива и здрава! ", написа той преди половин час още веднъж в обществената мрежа.

„ Говорих посредством видео диалог с нея, тъй че е жива и здрава. Извиних й се за поста си, ужасно доста я обичам “, споделя гримьорът и в послание наживо.

„ Нейното положение е съвършено. За страдание интернет пространството сподели своите номера. Искрено се оправдавам на Орнела, на нейното семейство и почитатели. Почувствах се като изкормен, тъй като я обичам и че съм част от една неистина “, добавя известният като Мис Бони.

Истинското име на Орнела е Теодора. Тя е от по-старата генерация поп-фолк звезди. 

Работила за музикална компания „ Съни Мюзик “ в интервала от 2000 до 2002 година и издава два независими албума. Сред най-известните ѝ хитови песни са „ Тип-топ “, „ Невиждани очи “, „ Изпий си кафето “ и „ Как боли “. Тя е на върха на известността две години.

След края на музикалната си кариера отпътува да работи в чужбина. След завръщането си няма предходната известност и съгласно разнообразни изявления живее в гарсониера и работи като хигиенистка в банка.

В появилите се подправени вести за Орнела по-рано през днешния ден се твърдеше, че е била покосена от ковид.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР